Sales Legends Jobs

Sales Legends ondersteunt meer dan 15 jaar mkb bedrijven bij ontwikkeling en groei. Sales Legends Jobs is het online salesrecruitmentplatform waar ons netwerk en salesprofessionals en salestalenten elkaar ontmoeten.

Selectie aan de voordeur

Het vinden van de juiste salesprofessionals en salestalenten is een vak apart. Het is ons vak.

Werkwijze

Opdrachtgevers en kandidaten ontmoeten elkaar op een eenvoudige en krachtige manier.

Expertise

Meer dan 15 jaar jaar ervaring in de werving en selectie van customer succes expert tot commercieel directeur.

Toetsing

Ieder vacature en kandidaat wordt grondig en persoonlijk geïnventariseerd en getoetst.

Maatwerk

Het niveau salescarrière van onze kandidaten en salesbusiness van onze opdrachtgevers worden zorgvuldig op elkaar afgestemd.

Netwerk

Achter dit online platform hebben wij een groot netwerk met meer dan 15.000 kandidaten en bedrijven.

Vertrouwelijk

Alle gegevens worden met vertrouwen en respect door onze kandidaten, opdrachtgevers en ons behandeld

 • 15346Kandidaten
 • 257Opdrachtgevers
 • 15Jaren ervaring
 • 617Bemiddelingen

Community

Iedereen wil ergens bij horen. Of het een vriendengroep, werkplek of een online community is. Sales Legends heeft ook een eigen community. Een groep salestalenten, salesprofessionals en salesmanagers die meer uit zichzelf en carrière willen halen. Je kan op twee manieren kosteloos bij ons aansluiten.


Ten eerste via Sales Legends Jobs. Wij volgen je gedurende je carrière en brengen actief in contact met ons grote netwerk. Ten tweede Sales Legends Media. Je kan alle informatie in blog, podcasts, video's en boeken over sales en salesmanagement vinden. Als wat bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Meer weten over Sales Legends?
cs_image_url

cs_image_url

Ontwikkeling en groei

Sales Legends b.v. ondersteunt ruim 15 jaar sales talenten, sales professionals en (sales)organisaties bij ontwikkeling en groei. Wij focussen ons jou als persoon, de processen om hem of haar heen en de doelstelling van de organisatie. Met unieke en originele aanpak en passionele benadering hebben we door de jaren heen duizenden goede mensen aan ons verbonden. Wij worden door hen worden we geïnspireerd. Dit zijn onze Sales Legends.


Wij zijn niet standaard. Maar uniek en origineel.. Wij hebben geen eigen methode ontwikkeld, maar vormt zich in dit wat voor jou nodig is. Be like water, my friend! Een van de bekende uitspraken van Bruce Lee. Wij zijn er voor jou als om gewone salesmensen buitengewone dingen te laten doen.

Wat anderen over ons zeggen

 • img-circle

  Ik heb de afgelopen jaren meerdere malen gebruik gemaakt de werving en selectie diensten Sales Legends. Dit naar volle tevredenheid, snelheid en kwaliteit kenmerken Bas hun manier van werken. Zij gaan verder dan het alleen leveren van kandidaten, per kandidaat wordt er aandacht besteedt aan een persoonlijk ontwikkelingsplan. Voor de meeste kandidaten een mooie aanvulling op de eerste stap in hun carrière.

  Erik-Jan Zorgdrager

 • img-circle

  Sales Legends has a true talent for executing his business, which is linking people together. Through the efforts of them we have met several interesting candidates for vacancies in our business. They are honest and fair, which makes them both pleasant to work with for his people and customers. They are is one to watch!

  Steven Bleker

Salescarrière tips

Lees door de laatste artikelen heen op om de hoogte te blijven.
Schrijf het op
0 commentaar

Schrijf het op

Pieter is accountmanager bij een bedrijf dat mobiele apps ontwikkelt. Een klein bedrijf met 15 collega’s die gevestigd is het..

Lees verder
In beweging komen
0 commentaar

In beweging komen

In mijn werk als salesrecruiter spreek ik dagelijks starters en young professionals. De persoonlijke ontwikkeling  van deze doelgroep is onder..

Lees verder
Gewone taken
0 commentaar

Gewone taken

Afgelopen zondag raakte ik in gesprek met de hoofdtrainer van eerste bij ons op de hockeyclub. Ik complimenteerde hem over..

Lees verder